Home

Ovocná zelenina kapitán sláva marker falšování lihu vidět Empirický tvar

Hygiena a technologie potravin XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny
Hygiena a technologie potravin XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny

Prezentace aplikace PowerPoint
Prezentace aplikace PowerPoint

Prezentace aplikace PowerPoint
Prezentace aplikace PowerPoint

Prezentace aplikace PowerPoint
Prezentace aplikace PowerPoint

VZ 2013.indd
VZ 2013.indd

VZ 2013.indd
VZ 2013.indd

PDF) Trends in food authenticity and detection of food adulteration [Trendy  v autenticitě potravin a v přístupech k detekci falšování]
PDF) Trends in food authenticity and detection of food adulteration [Trendy v autenticitě potravin a v přístupech k detekci falšování]

SZPI VZ 2012.indd
SZPI VZ 2012.indd

SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ
SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ

SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ
SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ

Domovská stránka - Ústav analýzy potravin a výživy
Domovská stránka - Ústav analýzy potravin a výživy

VZ 2013.indd
VZ 2013.indd

PDF) Evaluation of robustness of food authenticity markers: A critical  review focusing on 2H/1H isotope ratio of acetic acid
PDF) Evaluation of robustness of food authenticity markers: A critical review focusing on 2H/1H isotope ratio of acetic acid

SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ
SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ

Foods | Free Full-Text | Identification of Fish Species and Targeted  Genetic Modifications Based on DNA Analysis: State of the Art
Foods | Free Full-Text | Identification of Fish Species and Targeted Genetic Modifications Based on DNA Analysis: State of the Art

SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ
SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ

Foods | Free Full-Text | Identification of Fish Species and Targeted  Genetic Modifications Based on DNA Analysis: State of the Art
Foods | Free Full-Text | Identification of Fish Species and Targeted Genetic Modifications Based on DNA Analysis: State of the Art

Unfair hi-res stock photography and images - Alamy
Unfair hi-res stock photography and images - Alamy

SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ
SBORNÍK PŘÍSPĚVKŮ

Foods | Free Full-Text | Identification of Fish Species and Targeted  Genetic Modifications Based on DNA Analysis: State of the Art
Foods | Free Full-Text | Identification of Fish Species and Targeted Genetic Modifications Based on DNA Analysis: State of the Art

Metody hodnocení autenticity a detekce falšování potravin | Normy a  předpisy pro výrobce, distributory a prodejce potravin. Označování,  hygienické požadavky, HACCP, obaly.
Metody hodnocení autenticity a detekce falšování potravin | Normy a předpisy pro výrobce, distributory a prodejce potravin. Označování, hygienické požadavky, HACCP, obaly.

Domovská stránka - Ústav analýzy potravin a výživy
Domovská stránka - Ústav analýzy potravin a výživy

HODNOCENÍ ROBUSTNOSTI MARKERŮ AUTENTICITY POTRAVIN: KRITICKÝ PŘEHLED SE  ZAMĚŘENÍM NA ISOTOPOVÝ POMĚR 2H/1H KYSELINY OCT
HODNOCENÍ ROBUSTNOSTI MARKERŮ AUTENTICITY POTRAVIN: KRITICKÝ PŘEHLED SE ZAMĚŘENÍM NA ISOTOPOVÝ POMĚR 2H/1H KYSELINY OCT

SZPI VZ 2012.indd
SZPI VZ 2012.indd